Anna Byczek
dietetyk
Absolwentka Dietetyki na Wydziale Medycznym Uniwersytetu Rzeszowskiego oraz Rolnictwa na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lubinie.
Praca Dietetyka dla niej jest połączeniem pasji do zdrowego stylu życia i wiedzy zdobytej w tym zakresie, opartej na najnowszych doniesieniach naukowych.
Nieustannie rozwija się, biorąc udział w szkoleniach i konferencjach.
Priorytetem w jej działaniach są przede wszystkim zdrowie oraz dobre samopoczucie pacjenta. Podstawą jej pracy jest indywidualne, holistyczne podejście do każdego przypadku ukierunkowane na trwałą poprawę nawyków żywieniowych i zmianę stylu życia.
Zakres konsultacji
- żywienie osób zdrowych, np. dzieci i młodzieży, kobiet w ciąży, karmiących piersią
- żywienie w chorobach dietozależnych
- ocena stanu odżywienia oraz sposobu żywienia
- dietoterapia w chorobach tarczycy, nadciśnieniu, cukrzycy, insulinooporności, zespole jelita drażliwego (IBS), chorobach nerek, wątroby i trzustki, chorobie wrzodowej, zespole policystycznych jajników (PCOS), dnie moczanowej i wielu innych
- planowanie prawidłowego żywienia dostosowanego do wieku i stanu zdrowia pacjentów
Cennik
Pierwsza wizyta | 100 zł |
Wizyta kontrolna (co 2 tygodnie) | 50 zł |
Jadłospis 7-dniowy | 80 zł |
Jadłospis 14-dniowy | 130 zł |
Jadłospis specjalistyczny | 150 – 250 zł |
Modyfikacja jadłospisu | do 50 zł |