Lekarz

Anna Byczek

dietetyk

Absolwentka Dietetyki na Wydziale Medycznym Uniwersytetu Rzeszowskiego oraz Rolnictwa na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lubinie.

Praca Dietetyka dla niej jest połączeniem pasji do zdrowego stylu życia i wiedzy zdobytej w tym zakresie, opartej na najnowszych doniesieniach naukowych.

Nieustannie rozwija się, biorąc udział w szkoleniach i konferencjach.

Priorytetem w jej działaniach są przede wszystkim zdrowie oraz dobre samopoczucie pacjenta. Podstawą jej pracy jest indywidualne, holistyczne podejście do każdego przypadku ukierunkowane na trwałą poprawę nawyków żywieniowych i zmianę stylu życia.

Zakres konsultacji

  • żywienie osób zdrowych, np. dzieci i młodzieży, kobiet w ciąży, karmiących piersią
  • żywienie w chorobach dietozależnych
  • ocena stanu odżywienia oraz sposobu żywienia
  • dietoterapia w chorobach tarczycy, nadciśnieniu, cukrzycy, insulinooporności, zespole jelita drażliwego (IBS), chorobach nerek, wątroby i trzustki, chorobie wrzodowej, zespole policystycznych jajników (PCOS), dnie moczanowej i wielu innych
  • planowanie prawidłowego żywienia dostosowanego do wieku i stanu zdrowia pacjentów

Cennik

Pierwsza wizyta 100 zł
Wizyta kontrolna (co 2 tygodnie) 50 zł
Jadłospis 7-dniowy 80 zł
Jadłospis 14-dniowy 130 zł
Jadłospis specjalistyczny 150 – 250 zł
Modyfikacja jadłospisu do 50 zł